Duurzame isolatie

ecologische_renovaties

Hoogwaardige isolatiematerialen

Bij SSK Bouw werken wij alleen met de meest hoogwaardige natuurlijke isolatie materialen. Duurzame isolatiematerialen! Iedere woning en iedere toepassing heeft zijn eigen kenmerken. Wij adviseren u graag over de toepassing in uw situatie.

Natuurlijke isolatiematerialen

Alle isolatiematerialen waar wij mee werken zijn natuurlijk. Het grote voordeel ten opzichte van synthetische en minerale isolatiematerialen is dat het milieuvriendelijk is. En bovenal is het veel beter voor uw gezondheid.

Duurzaam isoleren. Goed voor u en het milieu!

We isoleren uw woning met natuurlijke materialen. Zoals kurk, houtvezelplaten, cellulose-isolatie en hennepisolatie. Wij zijn zeer ervaren in het vakkundige plaatsen van duurzame isolatiematerialen. Bijvoorbeeld Thermofloc®. Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring met beplating (bijvoorbeeld Fermacell).

De door ons gebruikte duurzame, ecologische materialen voldoen aan alle wettelijke vereisten. Zij zijn een meer dan volwaardig alternatief voor de klassieke materialen. De oplossingen die we aanbieden zijn vooral logisch, economisch én bovendien milieuvriendelijk!

Altijd een EcoLogische oplossing!

Ecologische, duurzame materialen hebben bovendien nog tal van andere voordelen:

  • Zijn dampopen en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat (vochtregulering)
  • Bevatten geen allergenen en schadelijke stoffen
  • Betekenen geen aanslag op natuurlijke hulpbronnen
  • Toepasbaar voor zowel renovatie als nieuwbouw
  • Een slimme materiaalkeuze, betekent uiteindelijk ook een goedkoper resultaat!
  • Hebben een laag CO²-footprint, milieuvriendelijke productie
  • Gezondheidsvoordelen voor de plaatsers

Nul op de meter

Wilt u een nul-op-de-meter woning? Dat staat of valt bij een goede isolatie van uw woning. Een goede isolatie is de belangrijkste voorwaarde voor een nul-op-de-meter woning. Met name natuurlijke isolatiematerialen zijn hiervoor uitermate geschikt. Daarmee kunt de grootste stappen maken op weg naar een nul op de meter woning.