Verbouwingen

afbouw

Verbouw, nieuwbouw en afbouw

Energiezuinige bouw met ecologische bouwmaterialen

Energiezuinig bouwen is tegenwoordig een must. En dat is niet alleen voor het milieu. Het verhoogt ook uw wooncomfort enorm. Dat komt door het gebruik van natuurlijke materialen

Nul-op-de-meter woning

Het resultaat van doorgedreven energiezuinig bouwen kan resulteren in een laag energie of passief huis. Dat is een zeer energiezuinig gebouw gericht op een goed winter- en zomercomfort. De warmteverliezen zijn door isolatie zeer beperkt. Zo beperkt, dat met zeer weinig energie het huis gekoeld of verwarmd kan worden. Met het vermogen van een strijkijzer (1.000 à 2.000 W) blijft een passiefhuis ‘s winters warm. Het totale energieverbruik van een passiefhuis is gemiddeld 75 procent lager dan een traditionele nieuwbouwwoning.

De kosten van een passiefhuis blijven relatief dicht bij de bouw van een klassieke woning. Door slim gebruik van materialen en innovatieve concepten.  Neem contact met ons op voor een goed advies.

In combinatie met andere technieken zoals zonnepanelen en warmte-pompen kan dit een nul-op-de-meter woning opleveren.

Afbouwen

Onze afbouwteams zijn vakkundig opgeleid. Diverse afwerkingen worden pefect afgeleverd. Van gewoon stucwerk tot afwerken met leem. Onze ervaring gaat niet enkel in plaatsing van Fermacellplaten, Leemstuc, gewone stuc, maar ook volledige afwerking (verven, leemafwerking, ….)

Voor elke type afbouw kunt u een beroep op ons doen:

  • beplating
  • stuccen
  • verven
  • betegelen
  • betimmering