Partners

Met trots werken wij samen met de volgende partners

Eco Build Solutions

Ecobuildsolutions: is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd in isolatie met innovatieve, bio-ecologische materialen (biobased materials). Ze zijn gevestigd in België. Samen met Eco Build Solutions kunnen wij alle isolatie projecten aan.

www.ecobuildsolutions.eu

Thermofloc®

THERMOFLOC cellulose-isolatie is een gecertificeerd, kwalitatief hoogwaardig isolatiemateriaal, dat gewonnen wordt uit gesorteerd krantenpapier. De hoge kwaliteit van het product wordt bevestigd door een Europese goedkeuring, ISO-certificering en de onderscheiding met het keurmerk van Natureplus.

www.thermofloc-isolatie.nl
www.thermofloc.com

Ecobati

Als leverancier van bio-ecologische, duurzame en natuurlijke materialen van zeer hoge kwaliteit, is Ecobati uw ideale partner om al uw wensen te vervullen voor uw bouw-  of verbouwingsprojecten met veel aandacht voor uw gezondheid en die van de planeet.

www.ecobati.com/nl

Reminjections

Reminjections biedt injectieservices aan voor in-situ bodemsaneringen en milieukundige boringen en begeleiding. Als aannemer bieden zij deze service aan zowel in de Benelux, als binnen Europa.

www.reminjections.eu

SSK Floors

SSK Floor Professionals is dé vloerenspecialist, met 20 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van vloeren. Ze leveren allerlei soorten projectvloeren in opdracht van aannemers, bedrijven en projectontwikkelaars in de Benelux. Maar ook de consument kan bij SSK Floors terecht voor alle mogelijke vloeroplossingen.

www.sskfloors.nl